Meniu
Cosul tau

Politica de retur

Returul se anunta in prealabil, doar in scris, in maxim 48 de ore de la receptia coletului, pe adresa de emailVa rugam sa mentionati numele pe care s-a facut comanda si adresa de livrare, precum si denumirea/codul produselor care se doresc a fi returnate. 

Returnarile produselor se fac in termen de 14 zile conform Ordonantei de Urgență Nr.130/2000 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor.

Clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, cu toate accesoriile și etichetele și fără nici o urmă de folosire, deteriorare sau uzură. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returnează, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea direct.

Adresa pentru coletele retur este Str. Peroni, nr.23, bl. 1, et. 4, ap. 15, sector 4, Bucuresti. Miluna Maison SRL, Telefon 0742175175

Restituirea sumei returului se va face in contul bancar specificat de dvs. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 21 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în emailul de retur.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies